Yhdistä – lisää – täydennä.

Eri-ikäisillä lapsilla on erilaiset tarpeet, minkä vuoksi lastenhuoneen sisustus ja kalusteet vaihtuvat useammin kuin muissa kodin tiloissa. Jos haluat välttää kertakäyttökulttuuria ja arvostat tuotteiden pitkää elinkaarta, valitse Muurame-kalusteet, jotka muuntuvat tarpeen mukaan. Lastenhuoneen työpöydät, kaapit ja laatikostot ovat monesti jatkaneet matkaansa lapsuuden kodista nuoren ensimmäiseen omaan asuntoon.

Muuramen lastenhuone.

Vastasyntyneelle Milla-pinnasänky

Milla-pinnasänky vastasyntyneelle, rei’itetty pohja kahdessa vaihtoehtoisessa asennossa, yläasento vastasyntyneelle, ala-asento seisomaan pyrkivälle. Täyttää kaikki EN 716-1 turvallisuusvaatimukset.

Molla-Hoitotaso vauvalle. Alataso on tarkoitettu vauvan hoitotuotteille.
Molla on mitoitettu 52 cm leveän Moduli-laatikoston tai -kaapin päälle asetettavaksi. Käyttökorkeutta voi säätää Muurame-sokkeleilla.

Muramen vakoinen Milla-pinnasänky ja Mollahoitotaso TuplaModuli55:n päällä.
Muuramen valkoinen Milla pinnasänky ja Molla hoitotaso.

Poistamalla Milla-sängyn laidan ja lisäämällä istuintyynyt sängystä muodostuu Milla-sohva, joka kestää myös aikuisikäisen sadunlukijan painon. Sohva saatavilla vakiokankailla tai asiakkaan omalla kankaalla. Vahvista tehtaalta tämänhetkiset vakiokankaat, muurame@muurame.com.

Muuramen Millasohva.
Muuramen Milla-pinnasänky vauvalle.

Tutustu tuotteisiin

Taaperolle Jolla-sänky

Jolla – leikki-ikäisen lapsen jatkettava sänky. Pituuden säätö 130–202 cm. Sopii myös kerrossängyn ala­sängyksi. Jollan alle voit hankkia pyörillä varustetun Lippo-säilytyslaatikon.

Voit käyttää Norppa-lisäturvalaitaa.  Jos haluat pehmeyttä ja lisäturvaa päätyyn ja laidoille, valitse Jolla-lisäturvalaita ja niihin kiinnitettävät PikkuPuskuri-pehmusteet. PikkuPuskureita on saatavissa eri kangasvaihtoehdoilla.

Muuramen valkoinen leikki-ikäisen Jolla-sänky.

Tutustu tuotteisiin

Koululaiselle Jungmanni-lastensänky

Lapsen täysimittainen sänky. Sopii kerrossänkyyn sekä ala- että yläsängyksi. Jungmanniin saat myös turvalaidat sekä Puskuri-pehmusteet. Jungmannin alle saat pyörillä varustetun varavuode/säilytyslaatikko Vierasvaran.

Muuramen Jungmanni parvisänky.
Muuramen Jungmanni lastensänky turvalaidoin.

Tutustu tuotteisiin

Muurame-kerrossängyt ovat VTT:n testaamia ja Kuluttajaviraston tarkastamia. Turvalaidoin ja -päädyin (2 + 2 kpl) varustettuina ne täyttävät kaikki EN-747-1-turvallisuusmääräykset.

Kerrossängyt

Käytä kerrossängyn yläsänkynä aina Jungmanni ja 2 + 2 turvalaitaa, alasängyksi voit valita Jollan tai Jungmannin.

Muuramen Jungmanni lastensänky ja alla Vierasvara.
Jungmanni kerrossänky.

Tutustu tuotteisiin