Muurame-mallisto

Muurame-mallisto koostuu kalusteista, elementeistä ja lisätarvikkeista. Valmiit sisustusratkaisut on tehty Muurame-malliston avulla.

Muurame-kalusteet ovat monikäyttöisiä huonekaluja, joita voi käyttää moneen tarkoitukseen ja yhdistellä tarpeiden mukaan. Ne on suunniteltu oman, yhtenäisen standardoidun mittajärjestelmän mukaisesti, minkä johdosta ne sopivat yhteen olivat ne sitten upouusia tai lapsuudenkodista perittyjä klassikoita. Kalusteet-osiossa on esitelty suosituimpia valmiita kokonaisuuksia, joita on mahdollista muuttaa esimerkiksi jalkojen tai värillisyyden osalta.

Kalusteet koostuvat elementeistä, joita on kolmea eri syvyyttä, Moduli syvyys 52 cm, Mup syvyys 39 cm ja Ikoni syvyys 26 cm. Ovet ja laatikoiden etusarjat lisäävät syvyyttä 3 cm.

Muurame-elementit ovat modulaarisia osia, joista Muurame-kalusteet muodostuvat tai joilla kalusteita voi räätälöidä paremmin omiin tarpeisiin sopiviksi. Elementtien leveydet ovat 39 cm, 52 cm, ja 78 cm ja korkeudet 27,5 cm, 55 cm, 82,5 cm ja 110 cm. Elementeistä voit luoda oman, yksilöllisen Muurame-kalusteen.

Muurame-lisätarvikkeet ovat kaikkiin malliston kalusteisiin ja elementteihin sopivia.