Viihtyisään kotoiluun

Yksi Muurame-malliston ainutlaatuisista ominaisuuksista on kalusteiden keskinäinen yhteensopivuus. Esimerkiksi Viiva- ja Viisto-pöytien ja Slimmi-kaappien mitoitus sekä jalkojen muoto sopivat hyvin yhteen myös aiempien Mup- ja Moduli-kalusteiden kanssa. Näin olohuoneen ja ruokailutilan sisustukseen syntyy luontevia kalustepareja (pöytä+kaapit/tasot), mikä tukee laadukkaan lopputuloksen syntymistä.

Muuramen tamminen taso olohuoneessa.
Olohuone kalustettuna Muuramen kalustein.
Muuramen kalusteita.

Kalusteiden yhtenäinen muotokieli luo ainutlaatuisen Muurame-ilmeen alla olevassa olohuoneessa. Viistojalat nostavat vitriinin, TV-tason ja senkin ilmaan, minkä ansiosta koko lattiapinta-ala jää näkyviin ja tuo tilaan avaran tunnelman. Tarkkaan harkittu väriyhdistelmä valkoinen-tammi-ultramariini antaa juuri sopivasti väriä valkoisen mausteeksi. Tämä ratkaisu sopii sinulle, joka vaalit sopusointuisia mittasuhteita ja arvostat arkkitehtonista estetiikkaa. Jos olohuoneesi jatkuu ruokailutilana, suosittelemme tähän huoneratkaisuun lisäksi Viisto-ruokapöytää.

Tuotteet: Viisto-sohvapöytä L 104 × K 42,5 × S 104 cm, Mup/X-taso L 234 × K 42,5 × S 39 cm,
4 kpl Mup-hyllyjä ultramariinin sinisillä taustalevyillä L 78 × K 27,5 × S 39 cm ja 2 kpl Mup-hyllyjä
L 39 × K 27,5 × S 39 cm. Lisäksi oikealla ultramariinin sininen Mup/X-vitriini L 104 × K 83 × S 39 cm ja vasemmalla reunalla tammisydän Mup/X-senkki L 208 × K 83 × S 39 cm.

Tutustu myös