Uutta Muuramelta

Muurame-kalusteet saa nyt myös Muurame-mustana tai ultramariinin sinisenä. Uutuutena tulivat myös Sähköposti-poika liukuhylly ja tasoryhmä sekä lasikantinen säätöpöytä, joko kirkkaalla tai valkoisella lasilla. Jalustoihin tuli 39 cm syviin Mup-kalusteisiin sopiva Hiili-jalka. Ajan trendinä on yhdistää samaan kalusteeseen eri värejä, esim. tammea ja valkoista.

Jälleenmyyjät

Suunnittele yksilöllinen kokonaisuus yhdistelemällä eri värivaihtoehtoja. Hyllykön alla uusi Hiili-jalka.
Valkoinen kaapisto liukuhyllyllä.
Muuramen syksyn 2022 uutuuksia.
Tamminen tv-taso valkoisin etusarjoin. Tason alla mustat Viiva-jalat. Voit valita tason alle vaihtoehtoisesti valkoiset Viiva-jalat, (korkeudet 15 cm ja 28 cm), Hiili-jalat (korkeus 28 cm) tai sokkelit (korkeudet 5 cm, 10 cm, 12.7 cm).
Vasemmanpuolisessa lipastossa on valkoiset 15 cm, korkeat Viiva-jalat, taustalla näkyvässä lipastossa on valkoiset Viisto-jalat ja oikean puolisessa tasossa mustat Hiili-jalat.
Saat kaikki klassikot maalattuina mustaksi tai ultramariinin siniseksi. Tässä mustaan tv-tasoon on yhdistetty tammikansi, ja alla on uudet Hiili-jalat. Tv-tasossa on vetolaatikko ja avokaappi alaspäin aukeavalla lasisella klaffiovella. Kaapissa lasihylly ja taustassa läpivientihelat johdoille. Etualalla lasikantinen sohvapöytä mustilla Viiva-jaloilla ja tammisilla aisoilla.

Sinulle, joka arvostat kestävää kehitystä ja suomalaista designia.