Mup-senkki, tammi, Latta-jalat

3529,00 

Tuotekoodi: X3406 TT-SIL

X-Mallisto koostuu 39 cm syvistä Mup-elementeistä, joita voidaan liittää sivusuunnassa toisiinsa. Kaikissa X-malliston tuotteissa on yhtenäinen kansilevy. Kaikissa Muurame laatikostoissa on kuulalaakeroidut, vetomekanismilla ja loppuvedon vaimennuksella varustetut piiloliukukiskot.
Voit vaihtaa kirkkaat lasiovet umpioviin tai etsattuihin lasioviin. Jos haluat muutoksia kuvan kokoonpanoon, ole yhteydessä jälleenmyyjiimme.

Mup-senkki, tammi, Latta-jalat

3529,00 

Yhtenäinen kansi- ja pohjalevy.
L 208, K 70, S 39+3 cm

 

 

Tuotekoodi: X3406 TT-SIL

Tuotetunnus (SKU): X3406 TT-SIL Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Mup-senkki, lev. 208, syv. 39 cm, kork. 70 cm, koostuu kahdesta kaapista ja kahdesta laatikostosta, joilla on yhtenäinen kansilevy ja pohja. Jalustana on 15 cm korkea mattahopea Nelitele-jalusta Latta-jaloin. Senkki sisältää kirkkaat lasiovet ja lasihyllyt, mutta on  tilattavissa myös umpiovilla tai etsatuilla lasiovilla. X-mallistossa on yhtenäiset kansi-ja pohjalevyt. Laatikosto- ja kaappielementtien lukumäärät on määritelty etukäteen, mikä tekee tason valinnan helpoksi. Elementtien sijoitus määritellään asennusvaiheessa, jolloin kaappien ja laatikostojen paikat voi valita tarpeen mukaan. Jalkojen ja Nelitele-jalustojen korkeudet sisältävät pohjalevyn (levysokkelin) korkeuden, joka on 3 cm. X-malliston tuotteet toimitetaan tehtaalta osina, asennuksen voi tarpeen mukaan tilata jälleenmyyjältä. Tilauksesta saatavilla myös erikoisvärejä. Saatavilla myös erilaisia jalkavaihtoehtoja, joiden korkeudet ovat 15 tai 28 cm.

Ladattavat materiaalit