Mup-senkki, sininen, Viisto-jalat

3885,00 

Tuotekoodi: X3404 MM-CO

X-Mallisto koostuu 39 cm syvistä Mup-elementeistä, joita voidaan liittää sivusuunnassa toisiinsa. Kaikissa X-malliston tuotteissa on yhtenäinen kansilevy. Kaikissa Muurame laatikostoissa on kuulalaakeroidut, vetomekanismilla ja loppuvedon vaimennuksella varustetut piiloliukukiskot.
Voit vaihtaa kirkkaat lasiovet umpioviin tai etsattuihin lasioviin. Jos haluat muutoksia kuvan kokoonpanoon, ole yhteydessä jälleenmyyjiimme.

Mup-senkki, sininen, Viisto-jalat

3885,00 

Yhtenäinen kansi- ja pohjalevy.
L 208 cm, K 83 cm, S 39+3 cm

Tuotekoodi: X3404 MM-CO

Tuotetunnus (SKU): X3404 MM-CO Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Mup-senkki, lev. 208, syv. 39 cm, kork. 83 cm, koostuu kahdesta kaapista ja kahdesta laatikostosta, joilla on yhtenäinen kansilevy ja pohja. Jalustana on 28 cm korkea kuparinvärinen Nelitele-jalusta Viisto-jaloin. Senkki sisältää kirkkaat lasiovet ja lasihyllyt, mutta on tilattavissa myös umpiovilla tai etsatuilla lasiovilla. Erikoisväri, varmista saatavuus muurame@muurame.com. X-mallistossa on yhtenäiset kansi-ja pohjalevyt. Laatikosto- ja kaappielementtien lukumäärät on määritelty etukäteen, mikä tekee tason valinnan helpoksi. Elementtien sijoitus määritellään asennusvaiheessa, jolloin kaappien ja laatikostojen paikat voi valita tarpeen mukaan. Jalkojen ja Nelitele-jalustojen korkeudet sisältävät pohjalevyn (levysokkelin) korkeuden, joka on 3 cm. X-malliston tuotteet toimitetaan tehtaalta osina, asennuksen voi tarpeen mukaan tilata jälleenmyyjältä. Tilauksesta saatavilla myös erikoisvärejä. Saatavilla myös erilaisia jalkavaihtoehtoja, joiden korkeudet ovat 15 tai 28 cm.

Ladattavat materiaalit