Mup senkki

2539,00 

Tuotekoodi: PICTA1505

Kaikki Muurame laatikostot toimitetaan valmiiksi koottuina. Samoin kaapit, joiden korkeus on max 82,5 cm toimitetaan käyttövalmiina. Sokkelit, jalkatasot ja S- sekä X-malliston tuotteet toimitetaan osina. Kaikissa Muurame laatikostoissa on kuulalaakeroidut, vetomekanismilla ja loppuvedon vaimennuksella varustetut piiloliukukiskot. Moduli-yksikköjä voidaan liittää sivusuunnassa toisiinsa tai pinota päällekkäin sitä varten suunniteltujen imukuppien avulla.

Mup senkki

2539,00 

Senkki, yhtenäinen kansi L 234 cm

Tuotekoodi: PICTA1505

Tuotetunnus (SKU): PICTA1505 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kevyt ja tyylikäs ratkaisu kodin Viisto-ruokapöydän pariksi. Mup senkki koostuu kaapista keskellä ja kahdesta laatikostosta, joilla on yhtenäinen kansi ja pohja. Kaappi sisältää lasihyllyn, läpivientihelat ja alaspäin aukeavan klaffioven. Nelitele-jalusta, jossa on teräsputket tukemassa 234 cm leveätä kaappi- ja laatikostoratkaisua, nostaa kalusteen irti lattiasta tuoden huoneeseen lisää avaruutta ja samalla huolehtien erinomaisesti senkin tukevuudesta. Pitkien kansi- ja pohjalevyjen käsittely edellyttää voimaa ja varovaisuutta, lisäksi Nelitele-jalustan kokoonpano ja kiinnittäminen pohjalevyyn sujuu parhaiten kalusteasennustöissä harjaantuneille henkilöille. Tutustu asennusohjeisiinTuotelinkit-välilehdellä. Voit myös pyytää paikalliselta Muurame-jälleenmyyjältä kustannusarvion kotiinkuljetus- ja asennuspalvelusta. Saatavilla myös valkoisilla viistojaloilla.

Lisätietoja
Tuotteen nimikoodiMitatVäriKPLYks. Hinta
Tuotteen nimiMup-taso Nelitele-viistojaloin L 234 S 39 K 55,5 cmkoodiX4302 TT-CoMitatL 234 x K 55.5 x S 39VäriTammiKPL1Yks. Hinta2539,00 
Ladattavat materiaalit