Musta on uusi valkoinen

Muuramen Moduli-, Mup- ja Ikoni-kaapistot ja laatikostot saa nyt Muurame-mustaksi tai ultramariininsiniseksi maalattuina. Voit yhdistää värillisiä elementtejä klassiseen valkoiseen tai tammeen. Selaa tuotteita verkkokaupassamme tai käy tutustumassa jälleenmyyjillämme. Erikoisvärien toimitusaika on 6–10 viikkoa.

jälleenmyyjät

Muuramen syksyn 2022 uutuuksia.

Yllä: Klassinen valkoinen TV-taso on saanut uutta ilmettä mustasta kansitasosta ja mustasta avokaapista jossa on lasinen klaffiovi. Kokonaisuuden alla uusi Hiili-jalka.

Pehmeämpää ilmettä kaipaava voi yhdistää valkoista ja tammea sekä valita tason alle valkoiset Viiva-jalat. Etualalla sohvapöytä valkoisin Viiva-jaloin ja tammisin aisoin.

Vieressä oleva TV-taso koostuu mustasta laatikostosta ja mustasta avokaapista. Kaapissa lasinen klaffiovi ja taustassa läpivientihelat. Kantena yhtenäinen tammikansi ja jalustana uusi Hiili-jalka. TV-tasoa saa myös leveämpänä. Kaappien ja laatikostojen lukumäärää ja sijoittelua voi muuttaa oman mieltymyksensä mukaiseksi.
Etualalla sohvapöytä mustilla Viiva-jaloilla ja tammisilla aisoilla. Kalusteen saa halutessaan myös mustilla tai valkoisilla Viiva-jaloilla tai sokkeleilla.

Tutustu tuotteisiin