Mup senkki / kaapisto

2678,00 

Tuotekoodi: X3403 T0-00

Kaikki Muurame laatikostot toimitetaan valmiiksi koottuina. Samoin kaapit, joiden korkeus on max 82,5 cm toimitetaan käyttövalmiina. Sokkelit, jalkatasot ja S- sekä X-malliston tuotteet toimitetaan osina. Kaikissa Muurame laatikostoissa on kuulalaakeroidut, vetomekanismilla ja loppuvedon vaimennuksella varustetut piiloliukukiskot. Moduli-yksikköjä voidaan liittää sivusuunnassa toisiinsa tai pinota päällekkäin sitä varten suunniteltujen imukuppien avulla.

Mup senkki / kaapisto

2678,00 

Valkoinen senkki, jossa tamminen sydän. Kaapit ovat tammea ja muut osat valkoisia. Senkki koostuu kahdesta kaapista ja kahdesta laatikosta, joilla on yhtenäinen kansi ja pohja. Sisältää kirkkaat lasiovet ja lasihyllyt. Jalustana on valkoinen 28 cm korkea Nelitele-Viistojaloin.

Tuotekoodi: X3403 T0-00

Tuotetunnus (SKU): X3403 T0-00 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Uusi valkoisen ja tammen yhdistelmä Muurame-kalusteissa on nimeltään Tammisydän. Tammisydän-senkki sisältää reunoilla kaksi laatikostoa sekä keskellä kaksi kaappia tammesta lasihyllyin ja -ovin. Laatikostojen ja kaappien yhdistelmä on monen Muurame-asiakkaan suosikki monikäyttöisyytensä ansiosta. Alla tukeva Nelitele-jalusta viistojaloin, joka nostaa kaapiston irti lattiasta luoden sille kevyen ilmeen ja tuoden lisää avaruutta huonetilaan. Toimitus muutoin osina (kansi, pohja, jalusta), mutta kaappirungot ovineen ja hyllyineen sekä laatikostot toimitetaan koottuina. Vaativa ja kokemusta edellyttävä asennustyö. Voit halutessasi pyytää asennustarjouksen kalusteelle Muurame-jälleenmyyjältä. Sopii hyvin yhdistettäväksi muihin Muurame-kalusteisiin, kuten esimerkiksi Viisto-pöytiin.

Ladattavat materiaalit

Katso myös nämä: